sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Iltatreenit


Lauantain agitreenit oli ja meni, eipä tehty sen kummosempaa kuin että mentiin keinua ja pussia, kerrattiin muutamat esteet ja pienoinen radanpätkä mitä tehtiin viime kerrallakin. Keinua ei oltu menty tätä ennen kuin kerran, mutta silti sujui loistavasti. Ei pelännyt räsäystä, tosin se pidettiin pienenä näin alkuvaiheessa. Meinas vaan taas mennä vähän liian lujaa.Pussia ollaan menty ennen monen monta kertaa, otettiin meidän kanssa siis ihan kangas alhaalla, hyvin tämäkin meni, joten ei siitä sen enempää.

Radanpätkää hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy muodossa, hypyt suorina, putki hevosenkengän muodossa päässä ja sen jälkeen samat hypyt. Tässä treenittiin vähän leikkauksia, takaaleikkauksessa Jesse vielä hieman hämääntyy. Edessä toimii jos kerkeän pois alta... :D Nää meni kans hyvin, yhellä kerralla en vaan ollut tarpeeksi selvä ja Jesse sitten ohitti esteen. Muutenkin kyselee vielä vähän ohjattaessa toiselta puolelta.

Äsken iltatreenit feat. Mira ja Nuga, en voi muuta sanoa kuin että Jesse oli taas hieeno! Eka vähän kepiteltiin epämääräisillä kepeillä, hienosti paitsi että kuumeni vähän lelun kanssa. Sekin kyllä onnistui hetken kuluttua, ja oikeen hienosti meni, jopa ilman käsiohjausta! Sitten luoksetuloja, nättejä vaikka menee vieläkin vähän taakse. Treeniätreeniä ja kaikki ajallaan. Vauhtia riitti, toimi hienosti myös häiriössä Nugan haukkuessa ja kepitellessä takana. Vähän seuraamisia, sivulletuloja etc, hieno kontakti mutta edelleen edistää. Palkka oikeaan kohtaan, ei enää eteen (alettiin palkkaamaan eteen silloin kun jätätti).

Muutama maahanmeno + istuminen otettiin kertaukseksi ja loppuun vielä paikkamakuu, Nugan kanssa siis. Tätä ei olla otettu ryhmässä kuin viimeksi joskus tammikuussa, yksittäisenä.. toukokuussa?? Meni vähän epävarmasti maahan, joten annoin tuplakäskyn. Pysyi kuitenkin hienosti Nugasta välittämättä, palatessa sain antaa myös kaksi sivulletulo-käskyä, jonka jälkeen nousi kuitenkin hienosti. Treenitään vaan nää tuplakäskyt pois, niin on tääkin ihan valmis liike. Nekin varmaan lähtee kun otetaan vähän useammin paikkamakuuta.

Ei kommentteja: