lauantai 30. toukokuuta 2009

Agilityä

Agissa siis eilen. Puomia ja radanpätkää. Oli sen verran kuuma päivä, että vikalla radalla Jesse ei keskittynyt enää melkein ollenkaan, vaan haahuili ihan kunnolla ja sitten lähti kipittämään radalta. Hain sen takasin ja rata loppuun. Sitten se vielä yritti mennä erään mitteli(?)nartun luokse, jonka perään se on ennenkin hinkunut, mutta tiukka ei-käsky tehosi tällä kertaa. Mä toivon vaan ettei olla jätetty traumoja sille koiralle.

Puomi meni tosi hienosti, otettiin siinä kontakteja targetilla. Oli hyvä ku koira sai painaa loppuun asti, ja vielä tajus kanssa sen idean. Eli näin varmasti jatketaan näitä. Ite sain ainakin pinkoa ihan täysillä, kyllä se puomi taitaa aina Jessen lempieste olla.. :)

Yks radanpätkä oli sellanen, että ihan suhteellisen suoria pätkiä, taisiis oli siinä pientä mutkaa. Kepit-hyppy-muuri-putki. Nääkin tosi upeita, oli nimittäin ensimmäisinä niin Jessekään ei ollut vielä väsynyt. Hieno pienisuurimies. Keppien treenausta tarvitaan edelleen, ja sitä otetaan kotona heti kun vain mahdollista.

Ei kommentteja: