maanantai 5. tammikuuta 2009

Agilitytreenit

Pari kaveria on ollut omien koiriensa kanssa meillä, pitkiä lenkkejä ja tämmöistä.

Mutta 4. päivänä varattiin Agi-Kotkien halli. Jotain radanpätkää siinä väännettiin, huomaa kyllä, että tauko on tehnyt tehtävänsä.. Ja kun Jesper on tottunut hyppäämään hyppyjä, joissa on kapea siiveke, ei tainnut tajuta, että pitää hypätä myös leveäsiivekkeellisen esteen yli hyppy-käskystä. Tosiaan, meni ali. Saatiin se sitten menemään vihdoin kunnolla. Ite sain tosi hyviä vinkkejä, kiitos Marian :D Mm. tuli huomattua, että sähellän liikaa. Otettiin myös semmosia selviä pätkiä, joiden treenaamista jatketaan, että saadaan varmuutta.

Kepeille tulee uusi käsky, varmaankin kepiiiiiiiiiiiiit, kun se on ollut meillä joskus aikaisemminkin käytössä. Nykyäänhän se on sin, tän, sin, tän jne., mutta Jesse sekoittaa alun sivu-käskyyn, eikä tajua ideaa.
Jesse oli myös kokoajan menossa puomille, yks lempparieste. Siitäkin huolimatta, että Mira istua nökötti alkupäässä kuvaamassa.

Pari puomivideota me saatiin (tässä niistä toinen), harmi vaan, että alkavat lähes keskeltä, kun kameran ja kuvaajan yhteistyö ei oikein sujunut.

Ei kommentteja: